Om os

Gitte_forside

Vi er en familie på 3 tobenede og 4 firbenede i det midtjyske. Vi bor i en lille landsby 25 km vest for Århus. Thorleif dyrker agility på konkurrence plan og er agilityinstruktør samt formand for DKK Viby – en klub under Dansk Kennel Klub.

Jeg (Gitte) er hvalpe- og unghundeinstruktør i samme klub. Jeg udstiller vores hunde. Jeg har udstillet og været instruktør i 32 år samt været aktiv i DKK i mange forskellige sammenhæng.

Vi har haft kennelmærke i 36 år, men kun lavet 11 kuld hvalpe, dels fordi, det bare er så ulykkeligt, når hvalpene rejser, og dels fordi vi mener, at tæverne kun skal have 3 kuld og samtidig skal være mental og fysisk sunde. Vi lægger stor vægt på temperament og sygdomme. Vores hvalpe opvokser i stuen, og de vil blive præget på alle tænkelige ting. De vil få forskellige redskaber, så deres kroppe kan udvikle balance og kropsbevidsthed.

Vi har tidligere opdrættet Grand Danois og Shiba og i dag opdrætter vi Kromfohrländer og Mudi. Alle vores nuværende hunde kommer fra super gode opdrættere, hvorfra de er velpræget og sunde. Tak til Tiina og Carina. Alle vores Kromfohrländer er ren ruhåret. Vores hvalpe sælges kun til aktive hundefolk, hvor hunden kun skal være alene max 6 timer daglig. Mudi-hvalpe sælges kun til aktive folk, som har erfaring med hunde.

  1. *
  2. *