Blog

Solgt

Den lille tæve har fundet nyt hjem

Ledig tævehvalp

I går fik jeg et afbud på en dejlig tæve. De er nu 6 uger, super temprement, ud af rigtig gode forældre, som begge er dna testet og øjenlyst.

5 dejlige hvalpe

Søndag nat fødte Itzibitzi 3 💙 og 2❤️ Det klarede hun på under 3 timer. Hun er en fantastisk mor.

Hvalpe.

Så er der kun 12 ca til der kommer små hvalpe. Itzibitzi er ved at være godt tyk, spændende hvor mange der kommer.

Hvalpe

Juhuuu omkring 15 maj forventer vi hvalpe. Jeg glæder mig til at bruge en masse tid med dem og lave sjove ting, som giver en god udvikling og ruster dem til deres fremtid.

Hvalpe 2024

Vi forventer hvalpe 15 maj. Jeg glæder mig vildt og har planlagt nye oplevelser for dem, udover køre i bil, besøg på vores træningsplads, skoven, stranden, besøg af hvalpe købere hver søndag, har div. redskaber i stuen, masser af forskellige lyde, de møder i fremtiden og besøg hos dyrlæge for sundheds tjek og vaccineres  Håber på godt vejr, så de kan komme rigtig meget i haven.

krav til hvalpekøbere komme på besøg, for vi kan lære hinanden at kende og se om i kan lide hundene, og hvalpen må Max være alene hjemme 6 timer i en alm hverdag, eller I har en anden hund til selskab.

E mail

Min mail adresse kan ikke bruges direkte herfra, noget er galt. Ring til mig eller send en mail fra din egen mail, jeg svare alle henvendelser hurtigt.

23-24

31 december 2022 | Ikke kategoriseret | kommentarer (0)

Vi har lige haft det mest fantastiske kuld hvalpe i efteråret 22. Vi bruger samme han og tæve til næste kuld. De nye ejere melder tilbage, at de er selvsikre, kærlige og tager alt nyt med nysgerrighed. En opdrætter i usa melder at det er den bedste hvalp, hun nogensinde har haft. Så er meget stolt af dette kuld. Kom endelig på besøg og hils på vores 3 generationer.

Hvalpe.

27 september 2022 | Ikke kategoriseret | kommentarer (0)

Søndag fik vi 5 dejlige hvalpe, 3 hanner og to tæver. Både mor og hvalpe har det godt. Nu bor oldemor, mormor og mor her.

Mail

21 september 2022 | Ikke kategoriseret | kommentarer (0)

Vores mail virker ikke herfra, men går man ind på sin egen mail og skriver til os, får vi den. mejsen@gefiber.dk