Blog

snart 8 uger:(

20 juni 2013 | Ikke kategoriseret

I går blev hvalpene chipset, Eich og pigerne var de eneste som ikke peb, de andre peb lidt. I dag har vi leget regnvejr. Tændte for plænevanderen, det syntes de var mægtig sjovt. Mindre sjovt for mig, for i deres iver og glæde sprang 7 våde hvalpe op på mig. Så har vi været så heldige, at skraldebilen, som tømmer flasker og dåser kom:) så vi sad sammen uden for og hørte på det, det klarede de til ug. I aften har vi så været på træningspladsen. Hilst på en Engelsk buldog, som var lidt farlig, men ellers klarede de sig fint. Fik leget med et par børn og mødt søde hunde, både små og store. Nu sover alle 7 under sofaen, må nok vække dem, for at lægge dem i seng;) I morgen går turen til Ålborg, til sundheds tjek, vaccinering og øjenlysning, spændende.